Από την κτηνίατρο Βασιλική Α. Νταβλούρου, BVM, MRCVS, GPCert(ExAP).

Ο αγαπημένος μου Βubba ήρθε στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου 2009, λίγες ημέρες πριν την έναρξη λειτουργίας του ιατρείου μου. Η ιστορία του Bubba ξεκίνησε στο Λονδίνο , στο νοσοκομείο ζώων στο οποίο εργαζόμουν . Ο Bubba εγκαταλείφθηκε εκεί από τους ιδιοκτήτες του με σκοπό να του γίνει ευθανασία, λόγω της κληρονομικής δυσπλασίας ισχίου και σπονδύλωσης από τις οποίες έπασχε.

Η τύχη τον έφερε στο δρόμο μου μιας και εγώ θα έπρεπε να 'εκτελέσω' την απόφαση ευθανασίας του. Δεν τα κατάφερα όμως. Αποφάσισα να τον υιοθετήσω και να τον φέρω στην Ελλάδα.

Ο Bubba ήταν ένα πανέμορφο και απίστευτα μεγαλόσωμο και καλοκάγαθο Rottweiler.  Ένας αγαθός ΓΙΓΑΝΤΑΣ!

Κατάφερα να του προσφέρω την αγάπη και φροντίδα μου για 3 χρόνια. Ο Bubba μαζί με την Forrest, με συντρόφευσε σε όλη τη διαδρομή προετοιμασίας του ιατρείου καθώς και στα πρώτα 2 1/2 δύσκολα χρόνια.

Αυτός και η Φόρεστ με βοήθησαν να ξεπεράσω το φόβο μου για τα Ροτβάιλερ και μου έμαθαν πως τελικά................ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ.......!!!!!

Στις 22 Οκτωβρίου 2011 τον έχασα σε ένα θλιβερό ατύχημα.

Όλοι όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε θα τον θυμόμαστε πάντα και θα τον ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε.

Bubbs,
our paths met at a chapter in ours lives where we needed each other. Your character was one in a million and will live on with us forever. A part of you will always be with me.

 

Message for Bubbs from Emma!
Enjoy your new life running crazy in the clouds without a care in the world!
Love Aunt EMx

 

 

 

FaLang translation system by Faboba