Στις 31 Αυγούστου 2010 γιορτάσαμε την ολοκλήρωση του πρώτου χρόνου λειτουργίας του ιατρείου και...............τα γενέθλια της μικρής Ζιζούς!!!

 

¨Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν εκεί !

 

Βασιλική

 

.

Από την υπεύθυνη κτηνίατρο Βασιλική Α.Νταβλούρου

Η Ζιζού είναι ένα πανέμορφο Yorkshire Terrier που είχα την χαρά να περιθάλψω στο ιατρείο μου τον Νοέμβριο του 2009. Η Ζιζού ήταν μόλις 3 μηνών όταν εκδήλωσε μια βαριά γαστροεντερίτιδα.
Όταν το ζώο μεταφέρθηκε στο ιατρείο μου, η εικόνα του ήταν πολύ δυσάρεστη και δεν άφηνε περιθώρια για πολλές ελπίδες.
Οι ιδιοκτήτες της ήταν πολύ λυπημένοι και η ατμόσφαιρα βαριά, αφού όλα έδειχναν πως το ζώο δεν θα τα κατάφερνε.
Έγινε άμεση και εντατική αγωγή. Τα διαγνωστικά τεστ έδειξαν πως η γαστροεντερίτιδά της δεν οφειλόταν στο ιό του τύφου και αυτό ήταν το μόνο ενθαρρυντικό στοιχείο. Όμως έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την βαριά αφυδάτωση, υπογλυκαιμία και υποθερμία του ζώου.
Μετά από πολύ προσπάθεια και εντατική φροντίδα, η μικρή Ζιζού των μόλις 713gr  που έκρυβε μέσα της πολύ δύναμη και θέληση για ζωή, τα κατάφερε!
Η Ζιζού τα κατάφερε σε πείσμα όλων των κακών πνευμάτων που για λίγο μόνο την περικύκλωσαν και μας έδωσε ένα μάθημα δύναμης και ελπίδας.
Οι μέρες και οι μήνες περνούσαν και η μικρή Ζιζού γινόταν όλο και πιο δυνατή και όμορφη.
Σήμερα έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όλων μας με τα καμώματά της και την απίστευτη προσωπικότητά της.
Το ιδιαίτερο αφιέρωμα στο μικρό αυτό πλασματάκι οφείλεται στην περίεργη σύμπτωση που συνδέει την Ζιζού με το Ιατρείο μου.
Η μικρή γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 2009! την ημέρα των εγκαινίων του Ιατρείου μου δηλαδή.
Εύχομαι και ελπίζω κάθε χρόνο στις 31 Αυγούστου η Ζιζού και εγώ, μαζί με όλους αυτούς που αγαπούμε και μας αγαπούν, να γιορτάζουμε τα.....γενέθλιά μας!
FaLang translation system by Faboba