Από την κτηνίατρο Βασιλική Α.Νταβλούρου

 

Ο ραγδαία αυξανόμενος αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων με θύματα τους μικρούς μας φίλους επιβάλλει μια μικρή υπενθύμιση σε όλους μας.

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ:

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ-ΟΔΗΓΟ. ΚΑΝΕΝΑ , ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.


 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ!.

 

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.

Δηλώσεις του τύπου: ο σκύλος μου είναι εκπαιδευμένος να με ακολουθεί! είναι ΑΣΤΕΙΕΣ!

Το ότι δεν σας έχει συμβεί ΑΚΟΜΑ δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να ΣΥΜΒΕΙ!

 

ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΖΩΑ ΝΑ ΞΕΨΥΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ, ΡΗΞΕΙΣ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ, ΛΙΩΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ή ΑΛΛΟ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΑΣ "ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ" Ή ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΚΗΡΥΓΜΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΖΩΟ ΣΑΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ..........ΔΡΑΜΑΤΟΣ!
 

 

 

Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΡΙΟΥ- ΟΔΗΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΩΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.


ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

 

 

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ..............ΑΥΤΟ

ή ΑΥΤΟ


ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ!

 

ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΖΩΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ:

ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΛΟΥΡΙ!!!!!!!


 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba