Από την κτηνίατρο Βασιλική .Α Νταβλούρου

Στο άρθρο αυτό θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες μέχρι στιγμής πληροφορίες για το νέο εμβόλιο κατά της Λεϊσμανίωσης του σκύλου.Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από το τεχνικό-επιστημονικό εγχειρίδιο του εμβολίου το οποίο κυκλοφόρησε η ίδια η εταιρεία παραγωγής και διακίνησής του.

Πρόκειται για ένα σύγγραμα 70 σελίδων το οποίο διανέμεται στους κτηνιάτρους ως βοήθημα προκειμένου να γίνει κατανοητός ο τρόπος δράσης του εμβολίου και να εξασφαλισθεί έτσι η σωστή χρήση του.

Θα ήθελα να τονίσω εξ'αρχής πως δεν υπάρχει καμία απολύτως διάθεση ούτε διαφήμισης ούτε δυσφήμισης του συγκεκριμένου προϊόντος, αφού κανένα προσωπικό όφελος δεν θα προκύψει για εμένα είτε στην μία είτε στην άλλη περίπτωση. Η ιστοσελίδα αυτή έχει μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και όχι διαφημιστικό.

Το άρθρο χωρίζεται σε ενότητες. Σε κάθε ενότητα αναλύονται διαφορετικά θέματα, ξεκινώντας με μια υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο το παράσιτο της Leishmania δρα στον οργανισμό του σκύλου. Όλο το περιεχόμενο των ενοτήτων αυτών δεν είναι τίποτα άλλο από απλή αντιγραφή των οδηγιών που η ίδια η εταιρεία παρέδωσε στους κτηνιάτρους. Στις τελευταίες μόνον ενότητες με τίτλους 'σχόλια για το εμβόλιο '  και 'συμβουλές για το εμβόλιο', παραθέτω κάποιες διευκρινήσεις/επισυμάνσεις που θεωρώ απαραίτητες να γίνουν, αλλά και κάποιες απορίες που δημιουργήθηκαν και σε εμένα την ίδια από την ανάγνωση των οδηγιών. Τέλος αναφέρω την τακτική που έχω αποφασίσει να ακολουθήσω στο ιατρείο μου σχετικά με τον εμβολιασμό των σκύλων κατά της Λεϊσμανίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

FaLang translation system by Faboba