Από την κτηνίατρο Βασιλική Α. Νταβλούρου

Ο μικρός και πολύ χαριτωμένος Μπόνζο, είναι ένας ακόμα μικρός μας φίλος που κατάφερε με μια 'μικρή' του αταξία να τρομάξει την οικογένεια , τους φίλους του και όλους εμάς που τον φροντίσαμε.

Ο Μπόνζο λοιπόν αποφάσισε ένα βράδυ να ασχοληθεί με την 'ραπτική' ! Ποιός ξέρει τι ακριβώς είχε στο μυαλό του να 'ράψει', ίσως κάποιο χειμερινό συνολάκι, πάντως κατάφερε να ανακαλύψει τη μία και μοναδική βελόνα που βρισκόταν στο καλαθάκι ραπτικής της ιδιοκτήτριάς του. Χρειάστηκε να σκαρφαλώσει αρκετά ψηλά για να φθάσει το καλάθι και αφού έπαιξε με αρκετές κουβαρίστρες, πιθανά προσπαθώντας να διαλέξει το κατάλληλο χρώμα, βρήκε τη βελόνα που έψαχνε μανιωδώς και την πήρε μαζί του. Μετά από αρκετά λεπτά 'μοδιστρικής' πρακτικής, η βελόνα εξαφανίστηκε. Η τύχη του όμως ήταν βουνό διότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή που ο ίδιος κατάπινε την πολυπόθητη βελόνα..............τον είδε η ιδιοκτήτριά του!!!! ( αυτό και αν ήταν τύχη )!

 

Τη συνέχεια είναι μάλλον εύκολο να την μαντέψετε. Ο μικρός Μπόνζο ήρθε στο ιατρείο όπου η πρώτη κιόλας ακτινογραφία έδειξε τη βελόνα να 'κάθεται' μέσα στο στομαχάκι του!

 

Ο Μπόνζο χειρουργήθηκε άμεσα αφού το μέγεθος της βελόνας ήταν τέτοιο που θα μπορούσε από στιγμή σε στιγμή να τρυπήσει τα εσωτερικά όργανα του ζώου . Η βελόνα βγήκε από το στομάχι του Μπόνζο 'άθικτη' μαζί με την κλωστή! Μάλλον δεν πρόλαβε να τελειώσει το 'ράψιμο' και τον πρόλαβε η βελόνα .............του χειρουργού!!!!!


 

 

Η ανάρρωση του Μπόνζο ήταν 'επεισοδιακή'. Ο θυμός του για το 'κακό' που του κάναμε ήταν απερίγραπτος αλλά σύντομος. Περίπου μία εβδομάδα μετά ο Μπόνζο βρήκε ξανά το κέφι του και μάλλον μας έχει συγχωρέσει................αρκεί να κρατάμε τα χέρια μας ............μακρυά του!!!

FaLang translation system by Faboba